Icelandia – Fabrica de GheataBine ai venit la Icelandia. Suntem singura fabrica de gheata de pe planeta care nu vinde doar gheata! Daca ai intrat la noi, intentia nu este sa te determinam neaparat sa cumperi, cat mai ales sa te ajutam sa regasesti. Aici este locul in care regasesti optimismul, entuziasmul si bucuria de a trai si de a face lucrurile cu pasiune si atentie. Toate acestea combinate (ca intr-un cocktail) cu ingredientul de baza: Gheata.
Cu experienta din anul 2001, o capacitate de productie de 25 tone/24 h si distributie nationala, poti conta pe noi oricand ai nevoie de Gheata.
Viziunea Icelandia
(care este scopul pentru care existam?) Sa ne aducem aportul la cresterea standardului de viata in Romania prin oferirea unui produs alimentar complementar, indispensabil vara (si necesar iarna), nelipsit unui stil de viata occidental: Gheata Alimentara.
Misiunea Icelandia
(ce facem pentru a ne indeplini scopul?) Incurajam si dezvoltam cultura pentru consumul de Gheata, determinam constientizarea si acceptarea produsului in piata ca “produs de larg consum” si il livram respectand standardele actuale de calitate si de siguranta ale alimentului.

Valorile Icelandia


Inovare:
Sustinem, promovam si incurajam initiativa personala in Inovare si credem cu tarie ca orice fiinta umana poate fi creativa.
Pentru ca toti sa ne simtim implicati si valorizati, acordam beneficii specifice pentru initiative si inovatii valoroase, astfel incat cu totii sa simtim si sa gandim in termeni de Inovare.
Integritate si Caracter:
Sunt trasaturi esentiale, necesare tuturor celor care muncesc actualmente in companie si sunt primordiale pentru cei care ni se vor alatura in viitor.
Performanta:
Ne focusam pe continua instruire si pregatire profesionala cu scopul de a obtine si mentine o cultura organizationala sanatoasa, bazata pe viziunea si strategia companiei.
“Nu poti face lucrurile mai bine, facandu-le la fel cum le faceai pana acum.” Citim, invatam, progresam.
Atitudine:
Abordam o atitudine flexibila, eficienta, eficace si prietenoasa, cu scopul de a realiza si mentine diferentierea in piata, avand permanent in centrul atentiei nevoile in continua schimbare ale clientilor cat si dinamica accentuata a schimbarilor din piata.
Responsabilitate sociala:
Avem grija de natura investind permanent in tehnologii moderne care sa asigure un echilibru eficient intre resursele interne si protejarea mediului inconjurator.
Sponsorizam activitati si organizatii care au ca scop sprijinirea celor defavorizati.

Echipa Icelandia

Denisa Luncan asistent CFO Este atat de greu sa ma schimb pe mine insumi. Asa ca nu vreau sa schimb pe nimeni.
Irina Colcigeanu Economist Traiesc din plin fiecare moment, ma bucur de ceea ce am si ma inconjur de oameni cu suflet bun.
Adriana Plesca CFO Iubesc copiii, ei ma iubesc la randul lor (am un succes fantastic in orice gradinita as intra) si imi place sa calatoresc.
Marius Pintea Manager zona Traiesc viata! Sper ca o si inteleg.
Ovidiu Lingurar aka Boc Manager linie productie Ma simt bine in pielea mea, imi fac treaba cat pot de bine. Este o eroare sa te compari in permanenta cu ceilalti.
Samuel Mihuta aka Sami Manager logistica & vanzari Fii stapan pe tine insuti si vei stapani lumea. Zice Dostoievski…si il cred.
Florin Gug aka Gugu Agent vanzari Decat sa-mi para rau mai bine sa-mi fie rau.
Paul Coman aka Pablo Agent vanzari Timpul nu asteapta pe nimeni, pretuiesc fiecare moment pe care il am.
Vali Simion Agent vanzari Niciodata nu spun “niciodata”. Nu ma las invins. Punct.
Remus Rogoveanu Agent vanzari I live my life a quarter mile at a time. … Nothing else matters. For those ten seconds or less, I’m free. Dominic Toretto – The Fast & The Furious 2001
Sorin Radu Agent vanzari Bunul simt ma ghideaza in tot ceea ce fac si spun.
Laszlo Boros Sef echipa operatori Muncesc din placere, asa ca salariul este doar un bonus. Iubesc aceasta companie.
Adrian Hulber Sculptor in gheata Imi folosesc Maiestria in tot ceea ce fac.
Dani Ardelean Agent Vanzari “Omul nu este facut pentru a fi infrant. Omul poate fi distrus, dar nu infrant.” – Ernest Heminghway
Gabriel Plesca Cofondator & CEO Cine nu stie sa rada, nu e om serios – Don Orione
Florin Plesca Cofondator & GM La finalul vietilor noastre, ceea ce regretam cel mai mult sunt riscurile pe care nu ni le-am asumat, potentialul pe care nu l-am folosit si diferenta pe care nu am facut-o. Robin Sharma