Cuburi de gheațăPentru a afla raspunsurile la intrebari, trebuie sa dai click pe intrebare, astfel se va deschide raspunul la intrebare sub ea.
In cat timp se topeste o punga cu gheata?

In mediul ambiant, la temperatura de 30 de grade, in circa 3 ore. Daca se pastreaza intr-o lada termoizolanta se pastreaza pana la 12-15 ore.

Cuburile de gheata sunt comestibile?

Da, desigur. Acestea sunt produse din apa potabila, de la retea, fiind filtrata suplimentar printr-o serie de filtre special concepute.

Cate cuburi de gheata contine o punga?

Punga de 2,5 kg contine circa 110 cuburi de gheata. Punga de 5 kg contine aproximativ 220 de cuburi de gheata.

Sculpturi de gheațăPentru a afla raspunsurile la intrebari, trebuie sa dai click pe intrebare, astfel se va deschide raspunul la intrebare sub ea.
Cat rezista o sculptura de gheata?

In functie de dimensiuni si complexitate poate rezista la temperatura ambientala intre 6 si 10 ore fara a-si pierde din detalii. Dupa aceasta perioada de timp lucrarea isi pierde din detaliile esentiale iar topirea completa survine dupa 20 – 24 ore.

Cum se realizeaza aceste sculpturi de gheata?

Sculpturile de gheata sunt lucrate exclusiv manual de catre artistii nostri experimentati. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca nu utilizam molduri sau matrite pentru a realiza aceste sculpturi de gheata. De fapt exista o mare diferenta vizuala intre o sculptura de gheata adevarata si o “sculptura de gheata” realizata in matrita iar multi clienti s-au si convins de acest lucru pana acum.

Ce fel de unelte utilizati atunci cand realizati aceste sculpturi de gheata?

Poate pare ciudat dar cele mai utilizate unelte sunt: fierastraul electric (drujba), polizorul manual (flexul), freza manuala speciala si unele dalte special concepute pentru sculpturi de gheata. Dar aceste unelte ar insemna nimic fara maiestria deosebita a celor care lucreaza cu ele.

Cat dureaza executia unei sculpturi de gheata?

De la cateva ore pentru sculpturi de gheata realizate dintr-un singur bloc de gheata (monoblock), pana la cateva zile pentru sculpturi de gheata realizate din mai multe blocuri de gheata (multiblock). De asemenea termenul de executie poate fi dat si de complexitatea si nivelul de detaliere ale sculpturii de gheata.

Cum reusiti sa realizati sculpturi de gheata perfect translucide?

Materia prima este de vina, adica blocurile de gheata. Acestea sunt produse in masini special concepute pentru fabricarea blocurilor pentru sculpturi de gheata. In urma unui proces lent de inghetare de circa 3-4 zile rezulta un bloc de gheata perfect translucid din care se realizeaza ulterior sculptura de gheata.

Se pot realiza sculpturi de gheata in care sa se introduca diverse materiale?

Desigur. Se pot insera aproape orice fel de lucruri: obiecte vestimentare, fotografii, flori, fructe, etc…

Ce ma fac cu apa rezultata din topirea sculpturii de gheata?

Nu trebuie sa va faceti griji! Odata cu livrarea sculpturii de gheata va asiguram si vase de drenaj special concepute pentru asigurarea unei scurgeri optime, astfel incat sa nu apara niciun disconfort pe perioada evenimentului.

Blocuri de gheațăPentru a afla raspunsurile la intrebari, trebuie sa dai click pe intrebare, astfel se va deschide raspunul la intrebare sub ea.
La ce se folosesc blocurile de gheata?

Din blocurile de gheata se realizeaza sculpturi de gheata sau decoruri deosebite pentru campanii de publicitate, filmari sau multe alte evenimente.